قصد خواندن بهترین کتاب ها را دارید؟ مجله بامیک سایت تخصصی معرفی انواع کتاب و رمان,از بهترین نویسندگان ایران و جهان به همراه نقد و بررسی کتاب

تصرف عدوانی

کتاب تصرف عدوانی
0 382

لنا اندرسون خالق کتاب تصرف عدوانی

لنا اندرسون نویسندۀ سوئدی و متولد استکهلم میباشد.وی ابتدا به ورزش اسکی مشغول بود؛ و  به عنوان یک روزنامه نویس ورزشی در ستون روزنامه ها فعالیت میکرد.وی اکنون ستون های برای نقد در روزنامه داگنز نی‌هتر مینویسد.

لنا اندرسون
لنا اندرسون

لنا اندرسون اولین رمان خود را در سال 1991 منتشر کرد.و پس از استقبال گسترده از این رمان فعالیت خود را در زمینه نوشتن ادامه داد از آثار چاپ شده وی در ایران میتوان به فعل بی وفایی،پسر اسوئا و تصرف عدوانی اشاره کرد در این مطلب به معرفی کتاب تصرف عدوانی میپردازیم.

تصرف عدوانی-داستانی دربارۀ عشق

جدایی مهیب میان افکار و واژه‌ها، ظاهر و باطن کارها، واقعیت و مجاز و چیزهایی که در این جدایی به شکوفایی می‌رسند، موضوعات اصلی این داستانند.

رمان کوتاه تصرف عدوانی داستان استر دختری است که به عنوان نویسنده ای مستقل برای نشریات مختلف مقاله مینویسد.روزی از او برای ایراد یک سخنرانی در ارتباط با هوگو رسک هنرمند مورد علاقه اش دعوت میشود.پس از دیدار استر با هوگو و نیز ارتباط آنها با یکدیگر استر تدریجا تحت تأثیر هوگو و افکار و اندیشه های او قرار میگیرد.

در این داستان استر به عنوان شخصی که میپندارد همواره میان واژه ها و رفتارها ارتباطی نهفته است؛ با شخصیتی کاملا متضاد خود رو به رو شده و به او علاقمند میشود.این قطب مخالف همان هوگو رسک است که خود را به هیچ عنوان مقید به واژه ها و رفتارهای خود نمیداند.بنابراین در رابطۀ شکل گرفته میان این دو شخصیت ، از سمت هوگو هیچ تعهدی دیده نمیشود.

شخصیت اصلی این داستان استر است که پس از تقلای بسیار برای معنا بخشی به رفتارهای هوگو که درحقیقت تهی از هر مفهوم امیدبخشی برای او و رابطه شان  بود، در نهایت دست از تلاش برمیدارد.میتوان گفت پذیرفته شدن این واقعیت که علاوه بر متفاوت بودن دنیای ذهنی افراد علیرغم شباهت ظاهری آنها و جذاب بودنشان در کلام،از سوی استر همانند راهنمایی عمل میکند که ذهن مخاطب را به سمت نتیجه ای مهم تر سوق میدهد.

این نتیجه، عبارت است از شکافی عظیم میان نمایی است که افراد از خود در ذهن دیگران به جا میگذراند اما در واقع نه فقط برای سایرین بلکه گاه برای خودشان نیز این شکاف میان آنچه به عنوان تصویری از خود به دیگران ارایه شده و خود واقعی شان،بسیار عمیق و پر نشدنی ست.

چرا باید کتاب تصرف عدوانی را بخوانیم؟

با وجود کوتاه بودن رمان اما داستان کتاب مملو از رفتار ها و باورهای روانشناسی میباشد. و اثر رفتار آدم ها بر دیگران و برداشتی که ما از رفتار آنها را داریم به خوبی بیان کرده است به طوری که مخاطب را بارها به تفکر وا میدارد.بنابراین اگر به مباحث روانشناسی و بهبود روابط خود با دیگران علاقه دارید این کتاب را بخوانید!

افتخارت کتاب

  • برنده جایزه ادبی اسوندسکا داگبلادت سال 2013
  • برنده جایزه آگوست در سال 2013

مشخصات کتاب

  • مترجم:سعید مقدم
  • انتشارات:نشر مرکز
  • تعداد صفحه:176

خرید کتاب با تحفیف و ارسال رایگان

بریده های از کتاب تصرف عدوانی

صحبت کردن هیچ سودی ندارد.
چون وقتی خواست و اراده وجود نداشته باشد، هیچ تعهدی هم وجود نخواهد داشت.
آنچه را به واسطه‌ی ترحم انجام میدهند، برای کسی که امید داشته آن را از روی عشق انجام دهند، ارزش ناچیزی دارد.

عشق به کلمه نیاز دارد. مدتی کوتاه می‌توان به حسِ بی‌کلام اعتماد کرد ، اما در دراز مدت، عشقِ بی‌کلام و کلامِ بی عشق دوام نخواهد آورد.

تنها سلاح عاشق این است که عشق را فراموش کند. هرقدر هم عشق نزد کسی که عشق معطوف به اوست به شکل لزج و خفه‌‌کننده تجربه شود، باز هم از باختن آن آزرده می‌شود؛ حتی اگر هرگز آن را نخواسته باشد.

این بی‌توجهی جدید توازن قدرت را جابه‌جا میکند. معشوق می‌ترسد در چشم عاشق پیشین، مسخره و عادی جلوه کند.

آدمیزاد با پاسخ قطعی آسان تر از پاسخ مبهم کنار می آید. این قضیه به امید و ماهیت آن مربوط می شود.امید انگلی است در بدن انسان که در همزیستی کامل با قلب او زنده است.
امید را باید با گرسنگی کشت تا حیوان میزبانش را گمراه و گیج نکند. امید را فقط به کمک بی رحمی روشن می توان کشت. امید ستمگر است، چون دست و پا را می بندد و زنجیر می کند.

امید، نوعی آفت است.
بی گناه ترین بافتها را می خورد و رشد میکند …
می تواند از هرچیزی که به سود رشدش نیست، چشم بپوشد و خود را روی چیزی بیفکند که هستی اش را توانمند می کند.
سپس آنچه را یافته، به قدری نشخوار می کند که کوچکترین ذره ی غذایی اش استخراج شود.
حالا ، امید ،
دیوانه وار می جَود.

میانگین امتیاز ها 0 / 5. 0

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عضویت در کانال تلگرام بامیک

X