قصد خواندن بهترین کتاب ها را دارید؟ مجله بامیک سایت تخصصی معرفی انواع کتاب و رمان,از بهترین نویسندگان ایران و جهان به همراه نقد و بررسی کتاب

7 تکنیک مهم برخورد با دانش آموزان بیش فعال

0 55

چگونه با کودک بیش فعال رفتار کنیم ؟ بهترین مرکز درمان بیش فعالی در تهران چه ویژگی هایی دارد ؟ تشخیص وضعیت یک دانش آموز بیش فعال در مدرسه آسان است. قبل از هر چیز باید سعی کنید روحیه و شرایط کودک خود را بشناسید و درک کاملی از رفتار او به دست آورید. در مرحله بعد می توانید با اتخاذ چند استراتژی خاص آنها را برای مدرسه آماده کنید.در این مقاله کمی بیشتر در مورد کودکان بیش فعال در مدرسه صحبت می کنیم و اطلاعات جامعی در این زمینه در اختیار شما قرار می دهیم. اگر شما نیز می خواهید بهترین دکتر بیش فعالی کودکان در تهران را بیابید، می توانید به سایت های روانشناستو، پزشکا ، پزشک24 و … مراجعه کنید.

روش های مدیریت دانش آموزان بیش فعال

  • حساس نشوید :نسبت به پیش فعالی دانش آموزان خیلی حساس نباشید، زیرا ممکن است جلب توجه کند.
  • محیط آرام: کلاس را تا حد امکان آرام کنید. کودکان بیش فعال در محیط های پر سر و صدا و شلوغ تحریک پذیرتر هستند. قصه گویی برای آرامش کلاس درس معجزه می کند
  • تمرکز دانش آموزان بیش فعال را مختل نکنید: وقتی تکالیفش را انجام می دهد با او صحبت نکنید. دانش آموزان پیش فعال زود تمرکز خود را از دست می دهند.
  • ایجاد یک برنامه ریزی: به او بیاموزید که برای کارها برنامه ریزی کند و به او کمک کنید تا برنامه روزانه خود را بنویسد.
  • کاری را که انجام می دهد محدود کنید: از او کار کم بخواهید، برخی از دانش آموزان بیش فعال در مدرسه کارهای مختلفی انجام می دهند، به عنوان مثال: عضویت در گروه آواز و نمایش، رهبر کلاس علوم، نماینده کلاس، مسئول حفظ نظم در راهرو و … که این کار اصلا درست نیست ،دانش آموزان بیش فعال باید تعداد محدودی کار را انجام دهند.
  • بازی رادار: از او بخواهید که «رادار» خود را روی شما قفل کند و چند لحظه از او نگاه نکند
  • هماهنگی با خانواده ها: حتما با خانواده ها هماهنگ کنید. به آنها بگویید که برای بهبود فرزندشان چه می کنید. از خانواده خود بخواهید به شما بگویند که چه کار می کنند. ارتباط دوستانه بین شما و خانواده دانش آموزان بسیاری از مشکلات را حل می کند.

ویژگی های بهترین مراکز درمانی بیش فعالی

ارائه خدمات تخصصی: دکتر بیش فعالی در تهران همواره تخصصی ترین خدمات را در زمینه های مختلف از جمله ارائه خدمات نوروفیدبک ارائه می دهد. در این کلینیک ها همواره بهترین تجهیزات و شرایط برای رفاه هر چه بیشتر مراجعین و همچنین دریافت بهترین خدمات فراهم شده است. بنابراین می توانید مطمئن باشید که تخصصی ترین خدمات را در این مرکز دریافت خواهید کرد.

طرف قرارداد بیمه: بهترین مرکز درمان بیش فعالی در تهران  برای کاهش هزینه های درمان و آسایش مشتری با اکثر شرکت های بیمه فعال در کشور تفاهم نامه باید داشته باشد. بنابراین می توانید با هر نوع بیمه ای با هزینه ای مناسب از خدمات این کلینیک بهره مند شوید. بهترین مرکز درمان بیش فعالی در تهران از بهترین متخصصین و مجرب ترین کادر پزشکی دعوت به عمل آورد. در این مراکز تمامی پزشکان دارای تجربه و تخصص بالایی هستند. بنابراین می توانید به راحتی از نظارت بهترین کارشناسان در یک مرکز حرفه ای بهره مند شوید.

علائم بیش فعالی در کودکان

مطالب مرتبط
1 از 79

کودکان رفتار و حرکات یکسانی از خود نشان نمی دهند، بنابراین به راحتی می توان فهمید که میزان تحرک، فعالیت و سرزندگی آنها متفاوت است، اما گروهی از کودکان از سنین پایین رفتار خاصی دارند، به طوری که دائما سعی می کنند خود را تکان دهند. پاها و با نشاط زیاد توجه والدین را به خود جلب می کند. بروز چنین رفتارهایی با رشد آنها افزایش می یابد، بنابراین به دلیل عدم آرامش دائماً رفتار می کنند و نیاز به مراقبت بیشتری نسبت به سایر کودکان دارند. مردم به کودکانی با چنین خصوصیاتی مانند کودکان شیطون نگاه می کنند.

اما تعدادی از کودکان نه تنها آنقدر شیطون نیستند، بلکه از سنین پایین به شدت آرام هستند و بیشتر وقت خود را صرف تغذیه یا خواب می کنند. بسیاری از والدین با دیدن کودکی که بسیار شیطون یا بسیار ساکت است مشکوک می شوند. از این رو پزشکان با بررسی رفتار کودکان مذکور، رفتار هر دو گروه از کودکان را طبیعی و حاکی از عدم وجود بیماری یا آسیب مغزی اعلام کردند.

اما گروهی از کودکان نیز هستند که رفتار و حرکات آنها از همان اوایل کودکی علائم خاصی را نشان می دهد، به طوری که والدین می گویند که همیشه گریه می کنند و سر و صدا دارند و مشکلاتی مانند مشکل به خواب رفتن، حواس پرتی، امتناع از نوشیدن شیر و… .با رشد کودک، علائم این بیماری آشکارتر می شود، به طوری که نه تنها در بازی های نوبتی با دیگر همسالانش شرکت نمی کند، بلکه به دلیل ناتوانی در برقراری تعاملات اجتماعی، اغلب تنهاست و دوست صمیمی ندارد.

کلام آخر

کودکان بیش فعال مانند سایر کودکان از استعدادها و توانایی های خاصی برخوردارند. والدین نباید تصور کنند که ابتلا به این اختلال مانع از بروز استعدادهای آنها می شود، بلکه باید محیطی را فراهم کنند که کودک بتواند توانایی ها و استعدادهای خود را در زمینه های دیگر مانند هنری، ورزشی، فنی و … شکوفا کند. علاوه بر این، از دیگر آثار تشویق و پرورش استعدادهای کودکان بیش فعال، علاوه بر افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس، کاهش عوارض و علائم این دردسر است.

سپاسگزاریم که تا انتها مطلب همراه ما بودید و این مقاله را مطالعه نمودید. لطفاً پیشنهادات و نظرات خود را از طریق سایت روانشناستو ravanshenaseto.com با ما در میان بگذارید.

میانگین امتیاز ها 0 / 5. 0

ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

عضویت در کانال تلگرام بامیک

X